μεταφορά του βίντεο από το ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ  :

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της λαοφιλούς ΕΛ.ΑΣ, ίσως της ποιο γνωστής θεσμικής συμμορίας του πλανήτη μαζί με την αστυνομία του Μεξικό.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η άρτια εκπαίδευση στην ακινητοποίηση άοπλου από διμοιρία, στην κακοποίηση συλληφθέντως που κανονικά μετράει για βασανιστήριο και στην άρτια παρέλαση και συντονισμό ομάδας τσοπάνων με σιδεροδέσμιο 15χρονο-άντε 18 να πάει στο διάολο -.

Αναμένονται το βράδυ μεγάλα γλέντια στα online forum  στελεχών της ΕΛ.ΑΣ  με δημοσίευση φωτογραφιών από το Γ’ Ράιχ, καινούργια μοντέλα όπλων και αρχαιοελληνικά σλόγκαν τύπου «ουγκ-ουγκ , αρφ-αρφ». Επίσης έχει φύγει σήμα, από τα κεντρικά, για την οργάνωση εκδηλώσεων από κοινού με «προοδευτικούς πολίτες» οι οποίες θα έχουν την κοινή ονομασία «Από τις σφαίρες στα βασανιστήρια – 3 χρόνια εκδημοκρατισμού της αστυνομίας».

Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή από εμπόρους εξοπλισμού και στρατιωτικού υλικού καταστολής πλήθους ενώ ειδική αναφορά θα γίνει και στον εσπερινό που θα ψαλεί στην Ιερά Δομή Βατοπωλείου υπέρ πάντων των μπάτσων υμών.

Δηλώσεις για τη σύλληψη έκαναν οι υπουργοί της κυβέρνησης Τέλης Σταγονίδιος και Σούλης Κατσαβίδης:

«Σε μια δημοκρατία όλοι πρέπει να κάνουν τουμπεκί» .

«Αν δεν σκοτώσουμε τη Σωκρατική μύγα εκεί που γεννιέται, δηλαδή στα σχολεία, πάμε κατα διαόλου. Το είχε πεί και ο Γκαίμπελς».

Δηλώσεις επίσης έκαναν και τα γραφεία τύπου των προοδευτικών κομμάτων:

» Τα λέμε μια ζωή ότι οι ασφάλεια, η CIA και οι μυστικές υπηρεσίες του Κεφαλαίου έχουν εισχωρήσει στα σχολεία,νηπιαγωγεία και μαιευτήρια. Οι αυτοαποκαλούμενοι αντίεξουσιαστές κρύβονται κάτω από την ηλικία τους και χρησιμοποιούν τις ειρηνικές διαδηλώσεις του Λαού για να προβοκάρουν το ταξικό κίνημα και τους αγώνες των πατεράδων τους.»

Α και μη ξεχάσω… η Ερμού ανοιχτή. Προλαβαίνετε για ψώνια ακόμα.

Επίσης θα ήθελα να δείτε και το επόμενο βίντεο.

Αν δεν σας προβληματίσουν οι εικόνες από την Αμερική και η ομοιότητα των μεθόδων ακινητοποίησης ανηλίκων, τότε ψηφίστε τους . Αυτοί μπορούν να το κάνουν καλύτερα για σας. Γιατί όλοι για μια βιομηχανία «ασφάλειας» ζούμε…

Advertisements

One response »

  1. Ο/Η catalternative λέει:

    Ας μου πει κάποιος ότι το δεύτερο βίντεο είναι τρολια! Τόσο παράνοια δεν την αντέχω…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s