αναδημοσίευση από το athensindymedia:

***

antifa_logo_neugxtdelΗ ARA (Αντι-ρατσιστική Δράση) δημοσιεύει πληροφορίες για τη Χρυσή Αυγή Βόρειας Αμερικής ύστερα από 2,5 μήνες κατασκοπειας

Σε αντίθεση με πρόσφατα Διεθνή νέα, το νεοναζιστικό κόμμα της Ελλάδας «Χρυσή Αυγή» ΔΕΝ δημιουργεί παράρτημα στο Σικάγο. Τους ξεγελάσαμε. Η περίφημη επέκταση τους στο Σικάγο ήταν στην πραγματικότητα μια αντι-ρατσιστική επιχείρηση κατασκοπείας. Δίνουμε στη δημοσιότητα κάποιους από τους καρπούς αυτής της επιχείρησης τώρα.
το δημοσίευμα χωρίζεται σε τρία (3) μέρη:
1.  Μια αξίωση της μικρής νίκης μας στο συνεχή αγώνα μας ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και μίσος κατά των μεταναστών.
2.  Τη δημοσιοποίηση τεκμηρίων για τους ηγέτες, τα μέλη και τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στη Βόρεια Αμερική, την Ελλάδα, και όπου αλλού μπορούν να κρύβονται.
3.  Κάλεσμα για να κατακλύσουμε το αρχηγείο της Χρυσής Αυγής και το υποκατάστημα  της στη Νέα Υόρκη σε μια προσπάθεια όχι μόνο να καταστρέψουμε τη δυνατότητα Χρυσής Αυγής να αυξηθεί, αλλά να καταστρέψουμε την πρόθεση του καθένος που μπορεί να θέλει να τους βοηθήσει ειλικρινά.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δυόμισι μηνών, Η ARA (Αντι-ρατσιστική Δράση) έχει εμπλακεί σε μια κρυφή εκστρατεία για να σταματήσει την επέκταση της εθνικιστικής οργάνωσης στη Βόρεια Αμερική. Ένας από τους στόχους μας, τον οποίο πετύχαμε με μεγάλη επιτυχία, ήταν να αποκτήσουμε γνώση των μελών της Χρυσής Αυγής τμήματος Νέας Υόρκης, τους υποστηρικτές και τα μέλη εντός της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης που θα μπορούσε να είναι φιλικά προς τις απόψεις της Χρυσής Αυγής.
Εμείς επιλέξαμε το Σικάγο ως μια εικονική βάση για την επιχείρηση μας, λόγω της ισχυρής παρουσίας αντιφασιστικού μετώπου και τη μεγάλη μερίδα του ελληνικού πληθυσμού που αφορά τη διασπορά μέσα και γύρω από την πόλη.
Ένας από τους βασικούς τρόπους για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης κάθε ναζιστικής οργάνωσης, είναι η πρόκληση αμφιβολιών για κάθε αίτημα δικτύωσης που μπορεί να λαμβάνουν από το εξωτερικό. Γι ‘αυτό, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Σας παρουσιάζουμε  ό, τι κάναμε, και τι μπορείτε να κάνετε, επίσης, για να τους σταματήσετε.

Το πρώτο βήμα ήταν μάλλον εύκολο. Καθώτι παρακολουθούσαμε  το λευκό εθνικιστικό site «Stormfront» από την έναρξή του, γνωρίζαμε ότι υπήρχαν αρκετά μέλη του, που έβλεπαν με συμπάθεια την προσέγγιση  Χρυσής Αυγής και νεοναζισμού. Αρκετοί από αυτούς ήταν ελληνικής καταγωγής, και ορισμένοι κατοικούσαν στην Ελλάδα. Υποθέσαμε ότι κάποιος έπρεπε να ξέρει κάτι. Ήταν απλώς θέμα χρόνου να διαλέξουμε την πιο αργή αντιλοπη από το κοπάδι.
Μετά από μια ντουζίνα δημοσιεύσεων, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του Panos8814, ένα μέλος που είχε δημοσιεύσει τη μετάφραση των θέσεων της Χρυσής Αυγής. Εμείς προσφέρθηκαμε να βοηθήσουμε σε μελλοντικές μεταφράσεις και μας έφερε σε επαφή με τον Patreus, ένα άλλο μέλος του site, ο οποίος είχε επαφές με την οργάνωση στην Ελλάδα. Οι Patreus και Panos8814 μας εμπιστευτηκαν σημαντικές πληροφορίες χωρίς καν μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο, σε έναν ανώνυμο, με τεσσάρων ημερών λογαριασμό. Αυτό είναι ένα σημαντικό λάθος για τη Χρυσής Αυγής.
Ο Patreus, είπε πως θα μας κρατήσει ενήμερους για οποιαδήποτε σημαντική είδηση ​​σχετικά με τη Χρυσή Αυγή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Panos8814 και ο Patreus μας ενθάρρυναν να επικοινωνήσουμε με την οργάνωση μέσω του κεντρικού site, ο Panos8814 μας έδωσε βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το τι να πούμε και με ποιόν να έρθουμε σε επαφή. Αυτό εξέθεσε τις μεθόδους ασφαλείας και τους ανθρώπους τους στην Ελλάδα. Ο Patreus ανέφερε ότι τα διεθνή παραρτήματα λειτουργούν αυτόνομα από την κύρια ελληνική οργάνωση, αλλά ότι ακόμα ηταν αναγκαιο να περάσουμε μέσω της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.
Είπαμε στη Χρυσή Αυγή ότι είχαμε σκοπό να ξεκινήσουμε ένα παράρτημα στο Σικάγο και χρειαζόμασταν βοήθεια για το  πρωτόκολλο, πώς να το κάνουμε σωστά δηλαδή. Μέσα σε λίγες μέρες, λάβαμε ένα e-mail από  τα κεντρικά της Χρυσής Αυγής.
Στο πρώτο μας e-mail από τη Χρυσή Αυγή, μας είπαν να επικοινωνήσετε με τον  Εμμανουήλ Λάλλα, υπεύθυνο της Χ.Α. της Νέας Υόρκης. Μας δώθηκε ένας λογαριασμός Facebook, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμός τηλεφώνου. Μέσω του Facebook, βρήκαμε ότι ο Λάλλας ήταν φίλος με τον Δημήτριο Δημητρίου, τρίτο αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ελληνισμού Μείζονος Νέας Υόρκης, άλλα με κανένα από τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Μετά από κάποιες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, βρήκαμε ότι είχε μιλήσει σε ημερίδα που ειχε διοργανωθεί από την Ομοσπονδία το Μάιο του 2012.
Συν τω χρόνω η Χρυσή Αυγή μας έδωσε σημαντικές πληροφορίες, που μας βοήθησαν  για τον εντοπισμό μελών  της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μερικά από τα μέλη τους αναφέρονται παρακάτω. Συζητήστε ελεύθερα  μαζί τους τρέχοντα γεγονότα και  φυλετικές σχέσεις  μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ και πρόσωπο με πρόσωπο. Ελπίζουμε ότι αν μπορούμε να κατακλύσουμε την Χρυσή Αυγή με πλασματικά αιτήματα, μετά δεν θα ξέρουν ποιον να εμπιστευτούν.
New York Golden Dawn:
Emmanouil Lallas (AKA Lallas Emmanouil, Lallas Emmanuel)
Controller of New York Golden Dawn
2264 43rd St. Apt. 2R
Astoria, NY 11105
(646) 267-4643
Works at: Function Enhancing Physical Therapy
HPS Medical Supply Store
3276 31st St.
Astoria, NY 11106
Listed as «doctor» on medical provider sites, but does not have a medical provider license. (also pictured here, and here) 
Anastasios Diakovasilis 
2808 47th St. Apt. 3R
Astoria, NY 11103
Possibly lives with parents, Vasilios Diakovasilis and Joanna Rafailidis, and brother, Peter.
Home phone: (718) 278-9437
Joanna Rafailidis’ cell: (718) 278-0437  
Lina DeCesaris
27 Belle Ave Apt 2
Ossining, NY 10562
Dating Anastasios Diakovasilis
Home phone: (914) 941-5727
Demetrios Demetrios
Third Vice President of the Federation of Hellenic Societies of Greater New York
2212 Crescent St
Astoria, NY 11105
(718) 278-6368
Connecticut Chapter:
Dana Roccapriore (AKA Antiochus, Walter Rauff, Preston Taran) 
35 Clayton Ct.
New Britain, CT 06053
(860) 224-9194
Arrested for possession of marijuana in 2005
Jason Laguardia
72 Finney Ln 1
Stamford, CT 06902
9 Villaway Rd
Norwalk, CT 06855
Dalila Jimenez 
Engaged to Jason Laguardia
Perth Amboy, NJ
Works at Raritan Bay Medical Center
Rutgers

πηγή: http://antiracistaction.org/?q=node%2F178

 ***

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s