Αναδημοσίευση από το ιστολογιο  ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ   :

(να σημειώσω ότι στην αρχή ήμουν διστακτικός για την αναδημοσίευση μιας και το συγκεκριμένο ιστολόγιο είναι troll… έλα μου όμως που οι φωτογραφίες είναι αληθινές. )

Δείτε και εδώ από την τοπική ιστοσελίδα των Ναζί  

Η προπαγάνδα πάει σύννεφο,

στους γνωστούς δρόμους του μπαρμπαΓκαίμπελς…

Ακολουθεί η ανάρτηση, συμπεράσματα δικά σας..

***

Μέλος του μπλογκ μεταμφιεσμένος σε παπαγάλο παρακολούθησε τη διανομή τροφίμων από φασίστες
Μια διανομή όλο περίεργα.

«Τη Δευτέρα 13/8, μέλη της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με επικεφαλής τον βουλευτή Ευβοίας Νίκο Μίχο, μοίρασαν πάνω από 12 τόνους λαχανικών και φρούτων σε Έλληνες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης: πολυτέκνους, ανέργους, απόρους και χαμηλοσυνταξιούχους. Διατέθηκαν συνολικά: 5,5 τόνοι καρπούζια και 2,5 τόνοι κρεμμύδια, που μαζέψαμε οι ίδιοι , 3 τόνοι πατάτες, 1 τόνος καρότα, 500 κιλά πορτοκάλια, καθώς και τοματάκια και μαϊντανός. «,  λέει η ανακοίνωση !!

Πορτοκάλια??? Καρότα?? Αυτά δεν είναι χειμωνιάτικα?? Που τα βρήκαν τέτοια εποχή??

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

 «Αυτή τη φορά είχαμε προσφορά κρεμμυδιών και καρπουζιών από δύο καλλιεργητές της Βοιωτίας, με την προϋπόθεση ότι θα αναλαμβάναμε τη συγκομιδή από τα χωράφια τους.»

Κι έτσι, φασισταριά αμολύθηκαν στα χωράφια να μαζέψουν κρεμύδια και καρπούζια !!

«Κάποιο αγόρι να σηκώσει εδώ;»

5,5 Τόνοι;

1,5 τόνος??? Στο τσουβάλι μάλλον θάναι ο 1 τόνος !!

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τη συγκομιδή

«έτσι τα πετάμε μην το πιάσεις»

Αυτά τα κρεμύδια βγαίνουν πάνω από το χώμα σαν μανιτάρια

Μην το ψάχνεται, τα καρπούζια βγαίνουν από βελιούρια και σκινίθρες,

όχι από καρπουζιές.

«Πως τα έβαλε έτσι ο Πακιστανός?? Κατρακύλησαν τα μισά !»

Φυσικά, δεν μάζεψαν ούτε πορτοκάλια, κάτι σάπια τα πήραν από φυγείο, για πέταμα ήταν, ούτε μαϊντανό (μια σακούλα πήραν στο φευγιό), ούτε ντοματάκια, κονσέρβα ήταν περσινή.

Μάζεψαν όμως κρεμύδια πάνω από το χώμα και καρπούζια που βρέθηκαν κομένα σε ένα χωράφι χωρίς καρπουζιές.
Α ! και πατάτες από την Αίγυπτο

***

Ένα σχόλιο »

  1. Ο/Η Μιχάλης Θ λέει:

    Εγώ σκέφτομαι το εξής: Μήπως να τους λέγαμε να καθαρίζουν βόθρους και να μοιράζουν πατάτες και ν’ αφήσουν την πολιτική κατά βάθος;

  2. Ο/Η SARANTIS λέει:

    ρε παιδια ειμαι εξηνταρης….ζω στο εξωτερικο ,εχωνα ψηφισω τριαντα χρονια και ειλικρινα λυπαμει που εχει πεσει τετοιο μισος μεταξυ μας…τι πα να πει χρυση αυγη και κκε και συριζα..αν κανουν κατι καλο μην το διολοστελνεται …με αυτα και αυτα φυγαμε οι πιο πολλοι χρονια τωρα για να βρουμε λιγο αξιοκρατια στο εξωτερικο και τωρα που θελουμε να γυρισουμε βλεπουμε οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα μυαλα δεν αλλαξαν…βρε παληκαρια ολοι ελληνες ειμαστε και αν γινεται κατι καλο χαλαλι ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ….τι με νοιαζει εμενα αν με βοηθησε καθολικος χριστιανος ή μουσουλμανος…μην θετετε γραμμες στα καλα….αντε καλο σαββατοκυριακο ναχετε ….
    Για να καταλαβετε την κακομοιρια μας ενα λεω,,,,ανεβαζα και εβαζα λινκ σε κατι σαιτ ελληνικα με μουσικη και τα καλα παληκαρια αρχισαν και ζηταγανε μελη ΒΙΠ και εισφορες απο τα παιδακια για να κατεβαζουν την μουσικη που εγωεδινα δωρεαν..αυτα χτυπηστε…εχω στοιχεια που τα καθηκια κλεβουν τον κοσμο ασυστολα….απο εκει ξεκιναει το κακο εχουμε κανει το διαΔΥΧΤΙΟ δυχτι να τσακονουμε αφελεης και να τους πινουμε το αιμα….ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΑΣ-ΤΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ

    • Ο/Η risinggalaxy λέει:

      Δεν αισθάνομαι έλληνας, εργαζόμενος είμαι, δεν αισθάνομαι ότι έχω καμιά σχέση με Ναζιστικές συμμορίες, χρηματοδοτούμενες από το Κεφάλαιο. Με αυτή τη λογική κάνετε συμψηφισμούς ανάμεσα σε μαχαιροβγάλτες και όλους τους υπόλοιπους.

  3. Ο/Η ΣΠΙΘΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ λέει:

    ΧΑΧΑ,ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ΕΓΙΝΑΝ,ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

  4. Ο/Η risinggalaxy λέει:

    Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει προέγκριση σχολίων και ότι εθνικιστικά -και φυσικά ναζιστικά- σχόλια δεν γίνονται ανεκτά, πόσο μάλλον όταν είναι για προπαγάνδιση χαμηλού iq, τύπου «καλύτερα εθνικιστής παρά εθνομηδενιστής». Υπάρχουν δεκάδες site από ρουφιανοδημοσιογράφους, τηλεσταρ και μαφιόζους που είναι φιλικά προσκείμενα στους ναζι και δεν τους κόβουν τα σχόλια . Μην προσπαθείτε εδώ. Τσάμπα χρόνο.

  5. Ο/Η Alexander (@AlexandeRevolt) λέει:

    Πραγματικά λυπάμαι να βλέπω νέους ανθρώπους κατεστραμένους…Κρίμα

  6. Ο/Η Ανώνυμος (Μαλάκας είμαι να σκάσουν οι μπράβοι έξω απ' την πόρτα μου;) λέει:

    Ήταν με την άδεια του παραγωγού; Γιατί στη φωτό φαίνεται σαν γιουρούσι μπράβων σε νυχτερινό κατάστημα για «προστασία» !!!!!

Σχολιάστε